Flash D2 sloeg  dit seizoen voor het eerst vijf punten binnen. SVI D2 werd met 4-0 verslagen. Voor de jarige Sarina was dit een prima uitslag voor een goed feestje later op de dag.

Flash D2 pakte in de eerste set direct goed uit. Met een uitstekende pas en dito aanval wist Flash de punten bij elkaar te slaan. Vooral de sterk spelende Zita was een plaag voor de verdediging van SVI. Zij wist diverse malen het blok te omzeilen en wist de passers van de tegenstanders met prima service onder druk te zetten. Flash Profiteerde hier dan ook optimaal van. SVI kwam nog wel iets terug ,maar Flash maakte geen fouten meer . 25-19.

In de 2e set ging Flash opnieuw voortvarend van start. Maar in  het midden van de set zag flash de Zwollenaren toch weer dichterbij komen. Maar gelukkig was Flash net op tijd bij de les om. Met goede service van Lotte en wat tactisch gespeelde ballen wist Flash de set te winnen 25-21.

In de 3e set begon Flash veel te slap en moest al vroeg in de achtervolging. Geluk voor Flash was dat SVI ook wat slordiger werd. Hierdoor kon Flash dan ook goed terug komen. Het ging daarna dan ook lang gelijk op. Beide teams kregen de mogelijkheid om de set te pakken, maar Flash bleek uiteindelijk mentaal de sterkste 28-26.

In de 4e set was SVI gebroken. Flash D2 speelde de wedstrijd dan ook in alle rust uit en kwam niet meer in de problemen. 25-16. Een prima wedstrijd en een lekker begin dus voor een goed feestje.

Volgende week gaat de competitie verder. Dan gaat Flash D2 het opnemen uit tegen Volco D2, Aanvang in De Carrousel is om 15.30.

Maar eerst gaat Flash D2 deze week nog naar het verre Noorden. Daar speelt het in de 2e ronde van de beker tegen DBS D1 uit Balk.