Flash Nieuwleusen dames 1 wint met 3-1 van VC Zwolle dames 3! 

Afgelopen zaterdag reisden de meiden van Flash Nieuwleusen af naar Zwolle om het op te nemen tegen VC Zwolle dames 3. Na twee nederlagen voor de meiden van Flash waren ze erop gebrand om met de overwinning terug naar Nieuwleusen te gaan. Gelukkig waren de meiden na een aantal blessures en zieken weer compleet om aan de wedstrijd te beginnen! 

De 1e set begon Flash dan ook meteen scherp aan de wedstrijd! Er werd goed gevolleybald. Ondanks alle cadeautjes die we hebben weggeven met onze serve, bleven we goed meedoen in de wedstrijd. We creĆ«erden mooie aanvallen, door het goed verdedigende werk achterin en wisten zo deze set met 23-25 naar ons toe te trekken!  

Set 2 begon met als doel om meer serve druk bij de meiden van VC Zwolle neer te leggen. Dit lukte aardig goed, maar toch had Flash meer moeite om door het sterke blok van VC Zwolle te komen en de ballen daar op de vloer te krijgen. Lange rally’s gingen over en weer. Gerjan probeerde nog met een paar wissels om het goede spel bij Flash terug te krijgen. De meiden van Flash kwamen ook goed terug, maar door een paar foutjes aan onze kant trok VC Zwolle aan het langste eind en won deze set met 25-22. 

In set 3 en 4 begon Flash echt te draaien. Er werd goed geserveerd, ballen van de vloer gehaald en mooi punten gescoord door onze aanvallers! Er werden mooie combinaties gespeeld en door de slimme dubbele wissel van de coach werden deze twee set makkelijk over de streep getrokken. Beide sets werden met 14-25 gewonnen! Dat betekent dat er 4 punten mee terug zijn gegaan naar Nieuwleusen! 

Volgende week spelen de dames van Flash Nieuwleusen weer een thuiswedstrijd tegen Hemingway’s Donitas dames 3 om 17.00 uur. De meiden hopen dat de tribune dan weer gevuld is met veel publiek, tot dan!