Flash Nieuwleusen kwam er donderdagavond 30 november tegen VCO’58 niet aan te pas en ging met 4-0 ten onder.

De voortekenen begonnen al op dinsdag, er verschenen maar zes speelsters op de training. De rest was ziek, zwak en misselijk. Om voor donderdag genoeg meiden bij elkaar te krijgen waren Celine en Lieke uit MA1 en good old Iris Blik uit D4 bereid om met D2 af te reizen naar Leeuwarden.

Op donderdag dus op pad met aantal speelsters die nog niet weer helemaal fit waren. Daarnaast kon Iris. H  niet mee in verband met werk en Zita had schoolactiviteiten. Ook  de enigste spelverdeler voor deze wedstrijd, Eline, bleek nog wat last te hebben van haar knie. Tot slot bleek ook coach Wim te zijn geveld. Gelukkig was Rene Wirtz bereid om de taak als coach over te nemen. Voor hem werd het geen gemakkelijke opgave.

Na een lange reis naar Leeuwarden in het donker en door de sneeuw was het tijd om te gaan spelen. Voor de rest hoeven we het ook niet meer over de wedstrijd te hebben. Flash probeerde het wel, maar was door de omstandigheden niet bij machten om het VCO’58 lastig te maken.

Hopelijk is iedereen er de thuiswedstijd tegen VCO’58 weer bij, zodat wij VCO’58 wel kunnen laten zien wat wij in huis hebben.

Aanstaande zaterdag 9 december is iedereen hopelijk weer fit, dan speelt Flash Nieuwleusen D2 tegen Captains Kangeroe D2. Het belooft een spannende pot te worden. Dit team staat met 9 gespeelde wedstrijden en 22 punten gelijk op de ranglijst.  Aanvang in De Spil is 15.00 uur.

Liefs Flash Nieuwleusen D2