Flash Nieuwleusen D2 speelde veel te wisselvallig en moest toezien dat CSV D3 geheel verdiend met de winst er vandoor ging. 2-3.

Flash in wel wat gewijzigde samenstelling, maar dat was geen reden dat het vandaag wat minder ging.

Flash speelde zonder libero Korien. Zij werd prima vervangen door Irene (D5). Ook Jasmijn was weer wat beschikbaar na haar blessureleed. En spelverdeelster Eline ,die er overigens nog wel een tijdje uit de running zal zijn i.v.m. een knieblessure. Zij werd goed vervangen door Lisa( D3).

Flash begon nog wel aardig aan de wedstrijd. Serverend was het in orde en aanvallend kon Flash druk houden op de tegenstander. CSV kwam te laat op gang om het Flash nog lastig te maken. Maar dat was al wel een beetje een voorbode voor de tweede set. Flash won met 25-20 de éérste set.

Flash was in de 2e set niet  in staat om onder de druk van CSV uit te komen. De servicepas was onvoldoende waardoor er aanvallend te weinig uit kwam. CSV was daardoor over hun lange middenspeelster regelmatig succesvol. Flash kwam op eind nog wel iets terug maar kwam tekort om aanspraak op de winst te maken.(21-25). In de derde set was Flash het spoor helemaal bijster. CSV hoefde zelf weinig te doen. Flash deed zichzelf door de vele fouten tekort. Ook de nodige wissels hadden helaas geen invloed. Er stond dan ook een keiharde 10-25 op het bord. Flash wist dat het in de volgende set zeker beter moet. Flash begon dan ook gelukkig goed aan deze vierde set. Lisa serveerde Flash naar een 4-0 voorsprong. Dit gaf het team het nodige vertrouwen. Hierna wisten de aanvallers van Flash ook weer tot scoren te komen. Libero Irene haalde daarnaast ook de nodige ballen van de vloer. Flash kwam niet meer in de problemen en pakte de 4e set(25-14)

Er kwam een vijfde set aan te pas. Flash was helaas niet meer bij machten om het niveau van de vorige set te halen. CSV was duidelijk de betere.(8-25)

Helaas niet het gewenste niveau gehaald en dito uitslag. Flash gaat als nummer 7 de feestdagen in.

Op 4 januari worden de trainingen  hervat. Waarna op 13 Januari alweer de éérste wedstrijd staat gepland.

Flash Nieuwleusen D2 zal dan in Het Anker opnemen tegen Voorsterslag D1. Aanvang 14.00.

Flash Nieuwleusen Dames 2 wenst u allen prettige feestdagen en een heel gelukkig 2024!!