Flash Nieuwleusen verliest in eigen huis.

 

Zaterdag mochten wij het opnemen tegen VC Zwolle dames 3. Daar hebben we nog niet zo lang geleden tegen gespeeld, toen winst. Maar dat brengt geen garantie voor de toekomst…

De eerste set begon Flash slordig. Waar de opdracht van coach Gerjan was: ‘leg de druk aan de andere kant’ lukte ons dat niet, maar lukte dat de dames uit Zwolle wel. We stonden onder hun servicedruk en konden niet ons eigen spel spelen. Zwolle wint met 25-17

In de tweede set komt Flash steeds beter in haar eigen spel. De set gaat lang gelijk op, Flash een punt of twee en dan weer Zwolle. Toch is Flash in staat om een betere servicedruk te leveren en trek uiteindelijk aan het langste eind. Flash wint met 25-22

Dan de derde set, de set waar vaak één van de twee teams een beetje inzakt. Maar hier was zaterdag geen voorbeeld van. Beide teams gingen gelijk aan elkaar ophoog. Het werd een spannende set die uiteindelijk resulteerde in een krappe winst voor de dames uit Zwolle  26-24.

Als de dames van Flash uit deze wedstrijd nog een winst wilde slepen, moesten ze de vierde set pakken. Flash ging ervoor, maar liep de hele set toch net wat puntjes achter Zwolle aan. Toch bleef Flash doordoen en erin geloven… maar Zwolle wist de 4e set naar zich toe te pakken met 25-21

 

Volgende week reizen we af naar het hoge noorden om het om 17 uur op te nemen tegen de dames van Veracles!