Flash Nieuwleusen D2 nam het zaterdag op tegen een sterk VCO D1. Flash Nieuwleusen verloor met 1-3.

Toch zal flash tevreden zijn over het vertoonde spel. Zij gaven veel meer tegenstand dan in de uitwedstrijd waar het toen geen schijn van kans had.

Flash Nieuwleusen begon best wel goed tegen VCO58. De service pass was op orde en aanvallend kon het nog vele malen een gaatje vinden. Flash bleef lang meedoen in deze set waar het telkens een kleine achterstand moest wegwerken. Helaas was Flash aan eind niet bij machte om toe te slaan. Door sterk te serveren pakte VCO58 de 1e set. (22-25)

De volgende twee sets moest flash hard werken om in de buurt van VCO58 te blijven. Beide keren kwam Flash wel goed terug na een ruime achterstand. Maar moest toezien dat VCO58 er met de sets vandoor ging.

18-25 en 20-25. Flash moest de laatste set wel winnen om nog een punt over te houden. Flash begon heel goed aan deze set en pakte een ruime voorsprong. Serverend deed Flash het veel beter. En aanvallend werden de kansen nu wel binnen geslagen.  Flash won met 25-20 deze set.

Flash kan tevreden terugkijken op deze wedstrijd. Met iets meer geluk had er misschien nog een puntje meer ingezeten. Maar VCO58 won verdiend.

Volgende week dinsdagavond 13 februari speelt Flash D2 haar volgende wedstrijd. Dan komt koploper Reflex D2 op bezoek. Maar nu eerst flink genieten van het carnaval wat in de regio losbarst. ALAAAAAAAAAF