Flash Nieuwleusen D2 verloor op maandagavond 21 Februari tegen Tjoba 3-1. Maar herstelde dit door nu wel 4 punten bij te schrijven. Flash won tegen het jeugdige team van De Bevers D3 met 3-1.

Flash moest aantreden met aantal wijzigingen doordat Nikki onderweg was naar Gambia en de livestream volgde. Lynn had de latten net onder haar voeten weggehaald  maar  kwam te laat om aan te sluiten  Sarina was net uit auto gestapt en was vermoeid. Zita zit nog in de lappenmand met haar pols. En Eline is herstellende na een knieoperatie. Maar met Manon D3, Lisette D4, Mirelle D5 en Nienke en Lieke MA1 heeft Flash Nieuwleusen gelukkig genoeg talent in huis om dit op te vangen.

Flash Nieuwleusen  en de Bevers speelden een slordige 1e set. Veel service fouten en onrustig spel. Flash sprong daar het beste mee om en trok deze set met 25-19 over de streep.

De 2e set knalde Flash over De Bevers heen. Jasmijn serveerde naar 9-0 en Noa voegde even later daar ook nog wat aan toe. Daarnaast deed Flash het aanvallend en blokkerend uitstekend. Zo stond er snel een 25-10 op de borden.

Flash dacht dat ze het bevertje wel te pakken had, maar zo zitten de Lemelervelders niet in elkaar. Flash was verre van het niveau wat zij in de 2e set hadden laten zien verwijderd en kregen dan ook de bekende deksel op de neus 14-25. Mooi was nog wel om te zien dat debutant Nienke een fantastische Kil block had.

De 4e set was wat gelijk opgaand. Flash pakte, door veel afwisselend spel, telkens een kleine voorsprong, maar elke keer herstelde de Bevers dit. Maar door de sterke service van Lisette en de deze middag bijzonder op dreef zijnde midspeelsters Iris en Lotte trok Flash de winst naar zich toe: 3-1.

Volgende week mag Flash Nieuwleusen D2 naar Zwolle. Daar is SVI D2 de tegenstander. Aanvang 13.00 uur.

Liefs Flash Nieuwleusen D2