Flash Nieuwleusen baalt van verlies tegen Volco D2: 1-3 . Het kantelpunt zat in de derde set.

Flash begon veel te gespannen aan de wedstrijd. Volco liep dan ook snel uit naar 0-7 voordat Flash haar éérste punt binnen sloeg. Flash behaalde niet het niveau van vorige week en maakte teveel fouten. Flash kwam er dan ook in deze set niet aan te pas: 14-25.

De tweede set was stukken beter. De servicedruk van Jasmijn en Noa was voor Volco soms teveel. Flash kreeg daardoor vaak de gelegenheid om hard toe te slaan. Anne Karlijn en Sarina wisten wel raad met dit buitenkansje. Flash bouwde dan ook rustig een voorsprong op om deze niet meer weg te geven. (25-19).

De derde set was dan ook bepalend voor het verloop van de wedstrijd. Flash begon bijzonder sterk en pakte van meet af aan een ruime voorsprong en kwam op  9-2.Helaas gaf Flash het daarna zomaar weer weg. Maar Flash liet zich daardoor niet zomaar uit het veld slaan. Flash herpakte zich sterk en leek zo opnieuw naar setwinst te slaan:22-16  Maar hoe dan? vroeg menig supporter zich af!! Passend had Flash het lastig en kon zo aanvallend weinig meer uitrichten. Volco kwam hard terug en zo stond er plots een 24-24 op het bord. Helaas was Flash niet meer in staat om het om te draaien: 24-26.

Flash moest zich in de vierde set opnieuw opladen. Flash en Volco maakten er een mooie strijd van. Volco bleek op het eind de sterkste: 21-25.

Teleurstelling overheerste dan ook na de wedstrijd. Er had meer in gezeten dan de uitslag doet vermoeden.Maar Flash Nieuwleusen D2 moet dit seizoen helaas te vaak van samenstelling wisselen en dan is het ook niet raar dat het op bepaalde momenten niet het gewenste resultaat haalt. Volco is door deze overwinning bijna zeker van promotie, terwijl Flash zal proberen om zo hoog mogelijk te eindigen om eventueel nog de PD wedstrijden te halen. Maar dat zal een hele opgave worden. Volgende week gaat Flash richting Hardenberg. Daar zal het in De Meet gaan opnemen tegen Captains***Kangeroe D2 aanvang 16.00 uur.