Voor Flash Nieuwleusen D2 zit het seizoen er bijna op. Nog één wedstrijd en dan is het klaar.

Nog een klein sprankje hoop was er nog voor Flash om nog te strijden voor een promotie plekje. Maar dat was na één set tegen CSV D3 al vervlogen. Door de vele wisselingen van samenstelling  was er de laatste tijd  al enige twijfel hoe nu verder? Dan zie je ook dat dit ten koste gaat van het plezier en om een goede wedstrijd te spelen. Dit was ook wel te merken tegen het laag geklasseerde team van CSV D3. Flash kwam in twee sets gewoon tekort. Set 2 pakte voor Flash nog wel goed uit. Na een hele ruime voorsprong gaf Flash toch weer vele punten weg . Maar de voorsprong was voldoende om het binnen te tikken 20-25. In Set 3 deed Flash ook nog wel goed mee. Na opnieuw een ruime voorsprong gaf Flash het toch weer weg. Flash was niet bij machte om het tij nog te keren en kwam net tekort 25-23. Set 4 was iedereen er wel klaar mee en vonden het wel goed zo 25-14. Lichtpuntjes waren er ook zeker. Flash deed het ook nog met talentvolle B meiden. Die zeker een aanwinst zullen zijn voor de toekomst.

Gelukkig was er na de wedstrijd wel veel Glitter en Glamour. Met het teamfeest in Meppel bleef het met de nodige hapjes en drankjes nog lang onrustig.

Zaterdag gaat Flash Nieuwleusen D2 haar laatste wedstrijd van het seizoen thuis afsluiten. Flash zal het dan opnemen tegen S.V.M. Het team van Sijvert De Boer maakt de laatste tijd een vrije val op de ranglijst. Hopelijk kan Flash D2 het seizoen waardig afsluiten met een klinkende overwinning.

Aanvang in de Spil 15.00 uur

Liefs Flash Nieuwleusen D2.