Flash Nieuwleusen D2 sluit af met winst.

 

Allereerst willen wij Flash Nieuwleusen D1 feliciteren met de promotie naar de 1e divisie. Ook onze felicitaties gaan uit naar al onze kampioenen. Volgende week wacht er voor Dames 5 nog p/d wedstrijden en wensen hun daarbij veel succes.

Maar voor Flash Nieuwleusen D2 was deze wedstrijd tegen SVM D1 de laatste van het seizoen. Na een moeizaam begin wist Flash te winnen met 3-1.

Deze wedstrijd ging nergens meer om. Flash D2 en SVM D1 hadden hun plaats op de ranglijst al behaalt. Respectievelijk op de 6e en 5e plek. Dat ze dicht bij elkaar stonden was ook wel aan de setstanden te zien.

Met 21-25 , 25-23, 28-26 en 25-23 was Flash de iets betere partij.

Een seizoen die behoorlijk rommelig verliep door blessures, vakanties/stages en speelsters die dames 1 moesten versterken. Hierdoor was er veel wisselingen in de samenstelling van het team. Dat dit ten koste van het spel gaat was wel te merken. Het is wat het is.

Flash Nieuwleusen D2 wil langs deze weg iedereen bedanken voor de nodige support. Ook  alle speelsters die zich beschikbaar hebben gesteld om met trainingen en wedstrijden aan te sluiten bij D2. Vanuit MA1, D3,D4,en D5. Top dat jullie beschikbaar waren. En natuurlijk ook alle vrijwilligers en sponsoren die Flash een warm hart toedragen hartelijk dank hiervoor.

Voor de rest is het voor Flash D2 rustig doortrainen en vanaf begin mei zal er in met de nieuwe teams weer gestart worden voor het seizoen 2024- 2025.

Hopelijk tot ziens in het nieuwe seizoen!!

 

Liefs Flash Nieuwleusen D2