In memoriam Roel Kiers
1960-2024

Met droefheid nemen wij afscheid van onze volleybaltrainer Roel Kiers. Roel heeft veel betekend voor de jeugd, senioren en recreanten bij Flash.

Op 18-jarige leeftijd begon Roel zijn trainerscarrière bij Allotria in Hasselt. In 1988 kwam hij bij Flash Nieuwleusen als trainer van het eerste herenteam. Na af en toe een uitstapje naar een andere vereniging in de omgeving kwam hij altijd weer terug bij Flash.

Roel heeft onder andere damesteams, herenteams en jeugdteams getraind bij Flash gedurende lange tijd. Daarnaast was hij scheidsrechter, technisch coördinator bij de CMV- jeugd en was hij te vinden achter de bar in het Flashpoint. Hier genoot hij na afloop vaak van een heerlijke gehaktbal. Deze werden bij de overgang naar de Spil door hem gemist. Een uitspraak van Roel tijdens de drinkpauze die iedereen wel zal herkennen is:

“Even een slokje voor wie dat wil.”

De afgelopen tijd trainde Roel op woensdagochtend de damesrecreanten. We blijven Roel herinneren als een zorgzame, lieve man die veel voor onze vereniging heeft betekend.

Wij wensen Pascal, Marissa en Roy en verdere familie veel sterkte toe.

Bestuur, commissies, vrijwilligers, collega-trainers en leden Flash Nieuwleusen