Een enthousiaste groep dames van volleybalvereniging Flash van de recreanten afdeling draaien al vele jaren mee in de Salland competitie. Een recreanten volleybalcompetitie waarin vooral teams uit de regio Salland spelen. Elk seizoen is een andere vereniging, die meedoet in de competitie, verantwoordelijk voor de organisatie van dat seizoen. De enthousiaste groep dames van Flash was voor seizoen 2023-2024 de organisator.
Na vele wedstrijden vanaf september, kon Flash op 27 mei met de winst van een set zich weer kampioen noemen. De kampioenswedstrijd werd uiteraard wel in stijl afgesloten met een volle winst op Ommen. Met deze laatste wedstrijd werd ook een lange periode van deelname aan de competitie afgesloten voor Flash, ze gaan namelijk vanaf volgend seizoen hun volleybal-kunsten laten zien in de Knapper competitie. Een meer uitdagender competitie tegen andere teams uit de regio Hoogeveen.