Laatste nieuws
  1. Dynamo Apeldoorn te sterk voor Flash Nieuwleusen D1
  2. De Bevers te sterk voor Flash D4
  3. D4 treft taaie tegenstander
  4. Olhaco te sterk voor Flash MB1
  5. Flash D2 wint van Tjoba D2

SCHEIDSRECHTERSZAKEN

Scheidsrechters zijn onmisbaar binnen de volleybalsport, zonder scheidsrechter(s) geen wedstrijd. Flash hecht veel waarde aan haar scheidsrechters en heeft daarom een opleidingsplan opgesteld en vergoedingen voor haar scheidsrechters vastgesteld. Beide documenten kunnen via de buttons bekeken worden.

Ook doet Flash elk jaar mee met de “Week van de scheidsrechter”. Een actie van het plan Veilig sportklimaat die de Nederlandse Volleybalbond en Flash van harte ondersteunen.

Zijn er nog vragen/opmerkingen dan horen wij deze graag! Je kan mailen naar Korien Hovenga van scheidsrechterszaken: k.g.hovenga@gmail.com

 

WEDSTRIJDZAKEN

Wedstrijdwijzigingen
Wedstrijd wijzigingen kunnen worden aangevraagd bij hoge uitzondering (niet beschikbaar zijn van de zaal/overlijden). Dit geldt voor zowel de thuis- als uitwedstrijden. Deze regel hanteren wij ook bij aanvragen vanuit de tegenstander. 

Takenschema
Bij elke thuis wedstrijd zaterdag stelt de commissie wedstrijdzaken een takenschema op. Alle spelende leden vanaf de C-jeugd, ook leden die in een commissie zitten, worden ingedeeld in het taakschema. Voor meer informatie verwijzen wij naar de pagina Taken Leden.

Zijn er nog vragen/opmerkingen dan horen wij deze graag! Je kan mailen naar: flashnieuwleusen-wedstrijdzaken@hotmail.com

 

Topsponsor

plus

Lijnsponsoren

Oosterveen
zieleman
wildeboer

Mouwsponsor

effeweg