Laatste nieuws
  1. Nieuwe webshop
  2. De communicatiecommissie is op zoek naar vrijwilligers
  3. Trainingsschema en teamindelingen
  4. Trainingsschema 2021-2022
  5. Nieuwe teamindeling 2021 – 2022

SCHEIDSRECHTERSZAKEN

Scheidsrechters zijn onmisbaar binnen de volleybalsport, zonder scheidsrechter(s) geen wedstrijd. Flash hecht veel waarde aan haar scheidsrechters en heeft daarom een opleidingsplan opgesteld en vergoedingen voor haar scheidsrechters vastgesteld. Beide documenten kunnen via de buttons bekeken worden.

Ook doet Flash elk jaar mee met de “Week van de scheidsrechter”. Een actie van het plan Veilig sportklimaat die de Nederlandse Volleybalbond en Flash van harte ondersteunen.

Zijn er nog vragen/opmerkingen dan horen wij deze graag! Je kan mailen naar Melanie Mijnheer van scheidsrechterszaken: melaniemijnheer@hotmail.com

 

WEDSTRIJDZAKEN

Wedstrijdwijzigingen
Wedstrijdwijzigingen kunnen worden aangevraagd bij hoge uitzondering (niet beschikbaar zijn van de zaal/overlijden). Dit geldt voor zowel de thuis- als uitwedstrijden. Deze regel hanteren wij ook bij aanvragen vanuit de tegenstander. 

Takenschema
Om het takenschema goed in te delen en rond te krijgen werken wij vanaf seizoen 2018-2019 met “taakteams”. Er komt een taakteam zaalwacht, taakteam scheidsrechter en taakteam teller. Alle spelende leden worden ingedeeld in een taakteam. Ook spelende leden die in een commissie zitten worden ingedeeld voor taken op de zaterdag. Voor de huidige indeling verwijzen wij naar het kopje Ledeninzet-ouderinzet op deze website.

Zijn er nog vragen/opmerkingen dan horen wij deze graag! Je kan mailen naar: flashnieuwleusen-wedstrijdzaken@hotmail.com

 

Topsponsor

plus

Lijnsponsoren

Oosterveen
zieleman
wildeboer

Mouwsponsor

effeweg