Afgelopen zaterdag mocht volleybalvereniging Flash haar 3de kampioensteam van dit seizoen huldigen, dit keer was het dames 2.

De dames hadden hun wedstrijd op zaterdag 1 april op Urk overtuigend gewonnen, maar gingen er toen nog niet van uit dat ze kampioen waren. Na hun wedstrijd bleek dat hun directe concurrent, Dalvo D1, die dag belangrijke punten had laten liggen en dat resulteerde in een kampioenschap voor dames 2 van Flash. Van een kampioensfeestje is het toen niet gekomen, maar bij hun thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag werd het kampioenschap uitgebreid gevierd.

Na de wedstrijd tegen VVSA uit Vollenhove, werden de dames gehuldigd door het bestuur van Flash en werd het feestje in het Flashpoint voortgezet. Het kampioensteam bestaat uit: Ilona Bekedam, Eline Bloemers, Lisa Bollemaat, Linda Huzen, Sarina Massier, Maxine Pieters, Lisette Prins, Daphne Raggers, Leonie Schrooten, Nathalie Schuurman, Lieke Wink en Anouk van der Woude. Hun trainer/coach is Wim Sibelt en Marieke van de Berg heeft het afgelopen geassisteerd.

Zaterdag 22 april rond 16:45 uur zal Flash het succesvolle seizoen afsluiten met de huldiging van enkele kampioenen onder de mini-teams.