Dames 2 van Flash Nieuwleusen had zaterdag 13 januari 2018 een wedstrijd tegen Volco
Ommen op het programma staan. Een wedstrijd tussen de nummer 3 en 4 in de competitie.
Vanaf de eerste set was de strijdlust zichtbaar bij de dames van Flash Nieuwleusen. Er werd gestart met Lisette, Lisa, Sterre, Sarina, Ilona, Anouk en Lieke als Libro. Deze set werd gewonnen door de dames van Flash Nieuwleusen 22-25!
De tweede set ging het gevecht om de winst bij dames 2 van Flash Nieuwleusen door! Dames 2 van Flash Nieuwleusen liet goed spel zien, zij werkten hard om deze set ook naar zich toe te trekken. Bij een achterstand van 18 – 20 voor Flash Nieuwleusen Dames 2 werd er een time out aangevraagd door Flash. Maar de set was nog lang niet afgelopen, deze set eindige in een verlies voor Flash Nieuwleusen 31 – 29.
De 3de set werd vol goede moed gestart. De wedstrijd was nog niet gespeeld er kon nog van alle gebeuren. De dames van Flash Nieuwleusen probeerden de 3de set naar zich toe te trekken, maar kwamen net wat te kort. Deze set eindige in een 25 – 22 verlies voor Flash Nieuwleusen Dames 2.
De 4de set speelde Flash Nieuwleusen Dames 2 niet meer haar eigen niveau en stond al snel achter. Iris Kooiker werd in het veld gewisseld voor Lisette Prins en Marit vd Woude voor Ilona Bekedam. Deze set werd verloren met 25 – 12. De wedstrijd resulteerde in een 3-1 winst voor Volco Dames 1.
Aanstaande dinsdag staat om 19:30 uur een bekerwedstrijd op het programma, Flash Nieuwleusen Dames 2 – Flash Veendam Dames 1 in sporthal de Schakel in Nieuwleusen.