Na een mooie 4-0 overwinning vorige week in eigen huis, nam Dames 2 het deze week op tegen SVI in Zwolle – Zuid. Deze meiden stonden 10e op de ranglijst en omdat dames 2 nog maar 2 uitwedstrijden had gewonnen het afgelopen seizoen, waren zij extra gebrand om deze wedstrijd met winst af te sluiten.

Flash begon de eerste set niet sterk, waar SVI duidelijk van ging profiteren. De meiden werden goed onder de druk gezet, waardoor helaas SVI aan het langste eind trok en won met 25-16.

De tweede set herstelde Flash zich ontzettend goed, de dames kwamen in hun eigen spel waardoor ze verdedigend en aanvallend beter uit de voeten kwamen dan SVI. Na een mooie servicereeks van Lisette, trok nu Flash de winst van deze set met 12-25 naar zich toe.

Na een goede tweede set, begon Flash aan de (beruchte) derde set. Deze set verliep moeizaam en werden er veel (net)fouten gemaakt. SVI bracht een sterke service waardoor Flash op een 10-2 achterstand kwam. De hele set stond Flash behoorlijk achter. Gelukkig herstelde Flash zich net op tijd en na een paar mooie reddingen en 10 blauwe plekken later voor Lieke, wist Flash nog maar net met 24-26 aan het langste eind te trekken.

Yes, 1-2! Om eindelijk een derde wedstrijd met winst mee naar huis te nemen, moesten de dames van Flash ook de 4e set nog laten zien wat ze in huis hadden.

Gelukkig deden de dames dit ook, de 4e set liep op rolletjes, door een goede verdediging konden de aanvallers bereikt worden en wisten Ilona en Marit de ballen er goed in te slaan, 17-25.

Whooop! Flash wint een derde uitwedstrijd en ze nemen 4 punten mee naar Nieuwleusen. Waarmee wij op dit moment op een verdiende derde plek staan.

Flash heeft nu een kleine pauze in de competitie. De eerste competitiewedstrijd wordt op 10 maart weer thuis gespeeld tegen C.S.V ds 2 om 16.00 uur.

Maar niet getreurd op dinsdag 20 februari spelen wij de 1/4 finale van de beker om 20.00 uur in eigen huis tegen VoVem dames 1. PUBLIEK IS WELKOM!!!!!!!!!!!!