Het was al vroeg in het seizoen duidelijk bij het mix C-team van Flash dat een kampioenschap dit volleybalseizoen er wel in zat, maar dan moet het ook nog even gebeuren natuurlijk. Alle wedstrijden werden gewonnen, maar de wedstrijd van 17 maart was toch wel even een dingetje. Een wedstrijd tegen Zwolle die op de 2de plek stond. De eerste set werd door de spanning dan helaas ook net verloren. Gelukkig herpakten de meiden en jongens zich en wisten ze met 3-1 de wedstrijd weer te winnen. Belangrijke punten waren binnen gehaald, nog 3 punten en het kampioenschap was een feit. Zaterdag werd er wederom afgereisd naar Zwolle, dit keer naar Zwolle-zuid. Een wedstrijd tegen de hekkensluiter, dus de voorbereidingen voor het kampioensfeestje waren stiekem al getroffen door zowel de kinderen als de ouders. Met een overtuigende zege van 4-0, waarbij zelfs de laatste set met 25-0 werd gewonnen, kon het kampioensfeestje beginnen. Op zaterdag 21 april zullen de meiden en jongens gehuldigd worden bij hun laatste wedstrijd van dit seizoen.

Het XC team bestaat uit de volgende meiden en jongens: Brecht Wieling, Melissa Bisschop, Jasmijn Popken, Maxime Jansen, Marleen Vos, Roos Drenth, Gerriën Mijnheer en Stan ter Wee. Ze worden getraind en gecoacht door Manon van Blanken.