Zaterdag reisden de dames van Flash af naar Haren, om hier een wedstrijd te spelen tegen Stentor D1. Stentor stond 2e in de ranglijst en Flash stond 5e, wel had Flash een aantal wedstrijden minder gespeeld. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden en ook het nodige publiek was aanwezig, waar we natuurlijk erg blij mee waren!

De eerste set begon en Flash liep meteen achter de feiten aan. Het stond 10-2 voor de dames uit Haren en Flash moest gas geven wilden ze nog dichtbij komen. Het gaspedaal werd gevonden en de dames kwamen tot een stand van 15-15. Stentor liep weer even uit tot 23-19 maar Flash liet het er niet bij zitten, speelde het blok volledig weg en scoorde mooie punten. Hierdoor won Flash met 27-25.

Vol goede moed starten de meiden van Flash aan de tweede set. Dit was te zien, de dames liepen de gehele set gelijk op. Na time-outs van beide kanten en verschillende wissels viel het kwartje nog steeds niet naar één kant. Tot aan de twintig konden de dames van Flash goed meekomen, maar dit konden ze niet vasthouden. De set ging nipt verloren met 25-21. Het was 1-1 en het kon alle kanten nog op!

De derde set begon en het werd een herhaling van de eerste. Flash keek tegen een flinke achterstand aan en begon dit heel langzaam weg te werken. Té langzaam, want ook deze set ging naar Stentor met 25-17.

Flash ging voor een vijfde set, maar kon nog steeds geen vinger op de zere plek leggen. Het was niet duidelijk wat er mis ging of wat de dames van Stentor nou eigenlijk zo goed deden. De dames streden tot het einde maar ook de vierde set werd verloren met 25-19.

Op naar volgende week, dan spelen de dames van Flash thuis om 18:00 uur tegen DOK uit Dwingeloo. Publiek is welkom!