Afgelopen zaterdag speelden de dames van Flash tegen de nummer negen op de ranglijst , C.S.V. Dames 2.

De eerste set begon Flash goed, er werd een grote voorsprong opgebouwd. Maar deze voorsprong wisten de dames niet vast te houden. Door slordig spel kwamen de dames van C.S.V. terug. Flash wist deze set toch nog te winnen met 25-22.

De tweede set werd het slordige spel van Flash doorgezet. Er werden veel persoonlijke fouten gemaakt, hierdoor ontstond er een grote achterstand. De dames van Flash wisten aan het eind van de set toch nog goed terug te komen, maar helaas was het niet genoeg. De set werd verloren met 23-25.

In de derde set wist Flash de serve onder controle te krijgen. Hier werden veel punten mee gescoord. De dames wisten nog steeds niet hun top niveau te halen, maar de set werd gewonnen met 25-17.

De vierde set ging het redelijk gelijk op. Er werd weer een goede serve gebracht, en er werden mooie ballen erin geslagen. De dames van Flash wisten deze set te winnen met 25-19.

3-1 winst voor Flash! Helaas wisten de dames niet hun top niveau te behalen, maar er zijn toch weer 4 punten binnen.

Volgende week spelen de dames weer thuis tegen Set Up IJsselmuiden Dames 1, 16:00 uur in de Spil. Supporters zijn welkom!