Het was weer eens een spannende pot tegen de dames uit het uit hoge noorden. Tot op heden had Flash D1 nog geen wedstrijd van Grijpskerk mogen winnen. De sinds vorig jaar, derde divisie spelende Grijpskerk had het ons tweemaal in de beker en tweemaal in de competitie niet gegund om te winnen. We waren dan ook extra gebrand om ze deze thuiswedstrijd een koekje van eigen deeg te geven! In de eerste set begon Flash scherp aan de wedstrijd. Met veel rust in de pass en veel slimme balletjes bleef Flash telkens een paar puntjes voor op Grijpskerk. Deze set eindigde dan ook met 25-20 voor de thuisploeg. Set twee ging iets moeizamer. Vrij snel was er een kleine achterstand waardoor er hard gevochten moest wordt om de set wel naar ons toe te trekken. Dit lukte en met een 28-26 eindstand stond Flash D1 met 2-0 voor. Tijd voor set 3. Deze set begon prima. We hadden lange rally’s en vochten voor elke bal maar Grijpskerk kwam meer in het spel. Bij een stand van 13-19 werden er wat wissels gedaan, maar dit mocht helaas niet meer baten. Met een stand van 22-25 ging deze set naar Grijpskerk. Tussenstand: 2-1 voor Flash. Gelukkig draaide het spel weer een beetje om. Aan het begin van set 4 had Flash een aantal punten voorsprong. Helaas werd het door een sterke serve serie van Grijpskerk weer gelijk in stand. Het bleef vervolgens spannend tot het eind maar door onder andere ons fantastische publiek is het ons gelukt om deze set te pakken met 29-27!! En dat betekent: een 3-1 WINST VOOR FLASH! Wij hebben genoten van de leuke pot en de volle tribune. Dank jullie wel! Op naar volgende week, waar wij het gaan opnemen tegen DIO/Bedum D1.’