Afgelopen zaterdag mocht dames 1 van Flash de tweede helft van de competitie starten tegen Donitas dames 4. De vorige wedstrijd tegen dit team resulteerde in een 3-1 winst voor Flash. De dames van Flash waren gebrand om alle punten in Nieuwleusen te halen, om zo aan te kunnen sluiten in de top 4.

In de eerste set van de wedstrijd gingen beide teams gelijk op. Vanuit de kant van Flash was er veel servicedruk, waardoor Donitas de pass niet goed onder controle kon krijgen. Hierdoor trok Flash aan het langste eind en werd de set gewonnen met 25-18. De tweede set volgde en de dames van Flash kregen de ruimte om hun eigen spel te spelen. Donitas had hier geen antwoord op, waardoor de set gewonnen werd door Flash met 25-16. Ook in de derde set had Donitas geen antwoord op de service van Flash, wat resulteerde in een stand van 25-13. Om het bonuspunt nog binnen te halen, moest ook de vierde set gewonnen worden. De dames van Flash hadden vertrouwen en het spel liep goed. Hierdoor werd ook de laatste set gewonnen met 25-16. Vijf punten voor Nieuwleusen!

Op dit moment staat Flash vierde in de ranglijst. Volgende week spelen de dames om 18:30 uur in Slochteren tegen de nummer 8.