Zaterdag 12 januari tegen VCO’72 in Onstwedde. Het zal een zware wedstrijd worden met veel geknok.
 
Henk en Albert konden vandaag niet aanwezig zijn waardoor we gecoacht werden door Sebo Popken.
 
De 1e set starten we met Melissa, Maxime, Ellen, Noa, Floor en Iris op de spelverdelerpositie. Met een goede start bleven we dicht achter de nummer 2. We durfden niet veel aan te vallen maar in de loop van deze set ging het beter. Een paar killblocks van Floor hielpen natuurlijk ook. Met de sterke services van de tegenstander verloren we helaas met 18-25.
 
De  2e set werd Maxime geruild met Roos en Jasmijn was weer op de spelverdelerpositie. We gingen meer aanvallen waardoor we weer dicht bij de tegenstander kwamen. Met nog meer goede blocks en de sterke services van ons gingen steeds beter waardoor we steeds dichter bij kwamen. Ook deze set verloren we net nog met 20-25.
 
De 3e set werd Ellen voor Iris en Melissa voor Maxime gewisseld. De pas hadden we deze set niet goed genoeg onder controle. Maar de aanval was veel meer aanwezig. Noa was aanvallend erg sterk. De druk van de service van VCO’72 was te hoog waardoor we deze set verloren met 10-25.
 
De 4e set werd Iris voor Ellen en Melissa voor Roos gewisseld. De tegenstander was heel sterk aanvallend. Alleen Melissa zat er elke keer weer goed bij. We waren deze set heel actief met alles, maar verloren deze set helaas met 13-25.
 
4-0 verloren, maar toch hebben we hard geknokt om er nog een setje uit te halen. Aanvallend hielden we de tegenstander goed onderdruk alleen was dat niet goed genoeg. Wij waren deze wedstrijd enthousiast met hulp van de coach.
 
We bedanken onze coach en onze toeschouwers voor hun enthousiasme.
 
Zaterdag 19 januari spelen we om 13:30 in Sneek.
 
Groetjes MB1