3. FLash Nieuwleusen dames 1 OP EIGEN KRACHT GEPROMOVEERD!
  4. Bij Flash Nieuwleusen D2 was niet alles glitter en Glamour
  5. Flash Nieuwleusen verliest punten in Peize

Meisjes B1 verliest van Volco

Zaterdag 2 Maart speelden we een uitwedstrijd in Ommen tegen Volco de nummer laatst. We hadden er zin in en zagen wel kansen om punten mee terug te nemen. Het zou heel anders aflopen dan we gehoopt hadden.

We starten met Jasmijn, Melissa, Maxime, Ellen, Noa & Floor. De eerste rally gaf veel vertrouwen die lang duurde en door ons werd gewonnen. We konden hier geen vervolg aan geven, Volco zette met hun sterke serve goed onder druk. We kwamen er passend niet uit, en aanvallend konden we geen potten breken. Iris kwam nog voor Ellen in het veld. Volco liep al snel uit via 15-11 naar een 23-17 voorsprong. Jasmijn kwam aan de serve en wisten ons toch nog weer terug te knokken in de wedstrijd tot 23-22. Volco wist uiteindelijk toch de set met 25-22 te pakken.

De 2e set starten we met Roos voor Maxime ook nu liepen we al weer snel achter de feiten aan we hadden moeite met de pass waardoor we aanvallend geen druk op Volco konden leggen. We bleven maar taktisch spelen waar Volco een goed antwoord op had. We kregen geen vat op Volco en verloren ook deze set met 25-18.

De 3e set de boel omgegooid kijken of dit ging werken met Iris als spelverdeelster en Maxime op de diagonaal en Ellen op de mid in plaats van Floor. We knokten er wel voor maar ook nu hadden we moeite om aanvallend er door te komen we geloofden te weinig in ons zelf. Hierdoor liepen we al weer snel achter de feiten aan en was Volco in deze set de bovenliggende partij en wonnen ook deze set met 25-17.

Dan moest het in de laatste set maar gebeuren om tenminste 1 punt mee naar huis te nemen. Met Iris als spelverdeelster en Jasmijn als aanvalster, Floor op de midden in plaats van Ellen. We begonnen beter in de wedstrijd te komen. We hadden de pass beter onder controle en wisten ook aanvallend nu wel onze punten te maken en ook taktisch speelden we wat slimmer. We namen een voorsprong en wisten die goed te verdedigen, Ellen en Roos kwamen nog Melissa en Noa vervangen. We gaven alles en kwamen nog op 24-22 voorsprong. Volco gaf zich niet gewonnen en wisten ook deze set met 28-26  over de streep te trekken.

Deze 4-0 nederlaag kwam ons rauw op het dak, we hadden gehoopt om punten mee te nemen naar Nieuwleusen. Volco won deze wedstrijd terecht we gaven vandaag als team te weinig we misten overtuiging en lef waardoor we ons niveau niet haalden. We moeten ook hier weer onze lering uittrekken, want zaterdag staat ons weer een zware wedstrijd te wachten.

Zaterdag 9 Maart spelen we om 12.00 uur thuis tegen O.S.R.