Zaterdag 9 maart was de eerste Flash volleybal speeltuin een feit. In totaal 24 kinderen togen die ochtend vol enthousiasme richting de Spil. Enkele speelsters van het eerste damesteam van Flash hadden een ware volleybal speeltuin voorbereid.

De kinderen werden verdeeld in leeftijdscategorie en zo konden ze een uurtje spelen en kennis maken met het volleybalspel. Het plezier in bewegen stond voorop en spelenderwijs hebben de kinderen gewerkt aan bewegingsvaardigheden, balvaardigheden, coördinatie en samenspel.

Nog meedoen? Dat kan!

De Flash volleybal speeltuin wordt nog 2 keer dit seizoen georganiseerd. Op zaterdag 23 maart en op zaterdag 13 april van 10:00-11:00 in de Spil Nieuwleusen.

Dus lijkt het u ook leuk voor uw zoon/dochter om hem/haar spelenderwijs kennis te maken met het volleybalspel en is uw zoon/dochter tussen de 3 en 6 jaar, geef hem/haar dan op via het e-mailadres: secretaris@flashnieuwleusen.nl. Deelname is gratis.