Volgens de standen en cijfers kregen we een stevige uitdaging in Dwingeloo
De eerste set ging gelijk op, waarbij de service druk van DOK hoog was.
De meeste ballen werden onderschept, maar daarbij moest Jasmijn als spelverdeler goed aan de bak om de set-up weg te zetten. Ook van onze kant was serve goed en uitdagend uitgevoerd, vooral  met de serve van Roos en Jasmijn had DOK moeite. In het spel bleek dat DOK veelvuldig koos voor een middenaanval, maar door gericht een goed blok van Floor op te stellen werd de aanval regelmatig gepareerd. De serve van DOK bleef sterk waardoor er geen spel op gang kwam. De meeste serves van DOK werden voorspelbaar waardoor we steeds beter konden antwoorden.
Met name in de 2de en 3de set werden er lange rally’s uitgevochten, waarbij beide partijen hun punten pakten. In de defensie pakte Ellen regelmatig een goede pass richting Jasmijn, waarbij een gerichte smash werd gelanceerd.
De buitenaanval was duidelijk een prooi voor Noa die met diepe ballen DOK het vuur aan de schenen legde. In de derde set hebben we de posities van Mellissa en Maxime geruild, beide waren vandaag sterk aanvallend. De middenaanval werd door Floor goed benut, zowel met power als tactisch. De gehele wedstrijd bleven de teams dicht elkaar in de stand.
Het team speelde vrij en ging voor elke bal, als coach is dat fantastisch om te zien dat voor elke punt gevochten wordt. Helaas geen punten, maar er werd goede inzet en vechtlust getoond.
Dit werd in de kantine door DOK regelmatig aangegeven.
Iris bedankt voor je steun en beterschap.
Op naar de alweer laatste wedstrijd van het seizoen!
Setstanden:
25 – 19
25 – 20
25 – 21
25 – 14