Al jarenlang is het gebruikelijk in de volleybalwereld dat teams vanaf de promotieklasse tot en met de Eredivisie binnen het arbitrage-informatiesysteem (AIS) een tevredenheidsformulier invullen over de beide scheidsrechters. Nieuw dit seizoen is dat ook de 1e scheidsrechter een tevredenheidsformulier invult over de teams. Daarmee ontstaat een 360 graden feedback waarmee de NeVoBo het spelplezier nog beter kan meten.  

Volgens de arbiters stonden de heren van ons 1e team dit seizoen het meest positief in het veld. Een mooie opsteker voor onze vereniging aangezien we respect en sportiviteit hoog in het vaandel hebben staan. Een goed voorbeeld voor andere teams, zodat het nog leuker wordt in en om het volleybalveld. Bij de training van afgelopen donderdag overhandigde Aafje de Vries namens de NeVoBo de bijbehorende duimtrofee aan de heren.