Afgelopen zaterdag togen de 11 dames van Flash Dames 3 in 5! Verschillende vervoermiddelen af naar de oorsprong van de joint, Wiet Mèèn. En aangezien de stafstaf dit, voor zichzelf, tot een sleutelwedstrijd had verheven besloot ook Eis zich van zijn zuidZwolse bank te slepen en zich stikstofneutraal richting Wiettum te begeven. Aangezien coach René graag zoveel mogelijk verantwoordelijkheid elders legt werd Eis opgezadeld met de leiding over het 3e elitekorps.

Kennelijk is Eis gewend aanwijzingen te geven aan aquatische knaagdieren die voorkomen in Europa en Noord-Azië die enigszins hardhorend zijn, want er werden seismische trillingen waargenomen tot in Slochteren. Dan de wedstrijd tsja hoe moeten we die nou verwoorden? Het leek voortvarend te beginnen met een gedegen 15-25 winst in de 1e set, maar daarna werd alles anders. Kennelijk is Wyttum een diesel die effetjes warm moet draaien, want ze namen het voortouw en lieten het niet meer los! Flash DS3 werd aan alle kanten overvleugeld en Wiedmen mepte lustig de ballen aan Flasher zijde op de grond. En nadat de Wythse rookwolken waren opgetrokken verliet Flash met een 3-1 oorwassing stoned en met een boel huiswerk de zaal. Auw. Volgende week ontvangen we de koploper, dus het is zaak om deze week  ons te herpakken, de neuzen de goede kant op te krijgen en zaterdag er keihard tegen aan te gaan. Daar kunnen we alle steun bij gebruiken, dus noteer in de agenda. Zaterdag 16 November 18.00u Flash DS3 vs VCZ DS1.