Deze week mocht Flash dames 1 voor de 2e keer achter elkaar thuis spelen. Door dat de Sint deze zaterdag ook in Nieuwleusen aankwam en dit feestje vierde in de Spil, was het mooi druk in de Spil en was er veel publiek! Dames 1 mocht het opnemen tegen O.S.R. dames 1.Dit team stond met 3 punten minder op een 6e plaats, 1 plek lager dan de 5e plaats van Flash. Flash wist dus wat hun te doen stond en dat waswinnen!

De eerste set moest Flash Nieuwleusen nog een beetje op gang komen. De set verliep wat moeizaam voor Flash. Er werden fouten gemaakt aan beide kanten, waardoor de set gelijk op ging. Tot op het laatste moment bleef het spannend, maar uiteindelijk trok Flash aan het langste eind en wist de set te winnen met 25-23.

In de tweede set kwam Flash meer op gang en wist een voorsprong te pakken. De ballen werden meer afgemaakt en de verdediging stond beter. Uiteindelijk wonnen de dames van Flash deze set met 25-18.

Op naar de derde set! In deze set verliep alles prima voor Flash. Door een mooie en lange service reeks van Sabine van den Berg kreeg Nieuwleusen al gauw een grote voorsprong op de dames van O.S.R. Deze gaf Flash ook niet meer uit handen. De ballen werden goed afgemaakt en het spel goed verdeeld, waardoor Flash de set wist te winnen met een stand van 25-11.

Om alle 5 punten in Nieuwleusen te houden moest Flash de laatste set ook nog winnen. In het begin keken de dames al gauw tegen een achterstand aan, maar in de loop van de set werd deze weer omgezet in een voorsprong. Veel ballen werden van de vloer gehaald en er werd gevochten voor elk punt om de set te winnen. Flash won deze set met 25-16 en hield de 5 punten in Nieuwleusen.

Door deze winst staat Flash nu op een mooie 2e plek! Dit willen wij zo houden en gaan volgende weer ons best doen om de punten mee te nemen uit Emmeloord. Flash Nieuwleusen dames 1 speelt  volgende week tegen Vovem`90 dames 1 in Emmeloord. Hopelijk tot dan!