Daar waar de Sint de 23e November z’n opwachting maakte in onze vaste speelhal, wachten wij in de B-hal op de dames van Side-Out DS1 en te wachten totdat ons veld vrij was en te wachten totdat René eindelijk dat net eens goed gehangen had en … Nou ja, het thema van vandaag was wachten maar daarover later meer.

Na de smakelijke overwinning van vorige week was de honger niet gestild en het doel was dan ook nu weer duidelijk, we hadden zin in een patatje oorlog.

Coach René had wel zin om eens de variatie met uien uit te proberen om de dames scherp te houden  en zo belanden de volgende dames op het speelveld Lisa, Anouk, Simone, Nathalie, Iris en Anne.

Daar waar de eerste set zonder al te veel moeite werd binnen geharkt, speelden we de 2eset een beetje als koude satésaus wel lekker maar warm is beter. Maar daar hebben we Linda voor die houdt er wel van om een vuurtje te stoken en zo trokken we ook deze set over de streep.

De derde set hadden we het wat lastiger maar door telkens de side-out op euh Side-Out te behalen, gecombineerd met een gezonde dosis vechtlust wisten we ook deze set te winnen.

Het leek de coach leuk om de 4e set met maximale aanvalspower Side-Out insideout te keren. Maar de Slagharens dames hadden nog geen zin om de pony’s weer te bestijgen en bij ons was het iets te gezellig. Dat ging ten koste van de focus en er was al gauw een time-out nodig om de uien nog maar een keer op de satémayonaise te gooien. Al met al een lekkere 4-0 overwinning, gauw naar de kantine om ons eens lekker culinair te laten verwennen. Dat is het wachten wel waard of niet, Linda?