Op zaterdagavond 10 oktober mocht Flash dames 1 de dames van Simplex thuis ontvangen. Het team werd deze wedstrijd versterkt door Suzan Vasse en Linsey Selles uit dames 2. Door de huidige corona regels, mocht er helaas geen publiek aanwezig zijn. Maar er was weer een livestream te vinden via Facebook, waar onze trouwe supporters ons konden volgen!

De eerste set begon Flash sterk aan de wedstrijd. Er werd verdedigend veel gepakt. De dames gingen gelijk op. De dames van Flash stonden erg goed te spelen. Toch trokken de dames van Simplex aan het langste eind. Zij haalden de eerste set binnen met 22-25.

Tweede set. Het spel van de eerste set werd doorgezet. De dames van Flash waren gedreven om deze set binnen te halen. Door wat foutjes aan de kant van Flash, kwamen de dames op een achterstand (9-16). Ze wisten Simplex onder druk te zetten met hun serve en kwamen terug in de wedstrijd. Helaas was het niet genoeg om de set binnen te halen. Deze set werd opnieuw gewonnen door de dames van Simplex met 18-25.

In de derde set kwamen de dames van Flash op een grote achterstand door de sterke serve druk van Simplex. Helaas wisten ze dit niet meer recht te trekken. De derde set werd weer binnengehaald door de dames van Simplex met 15-25.

De laatste set. De dames van Flash wilden graag nog een punt binnen halen. Dus vorige set vergeten en door! Ze wisten Simplex goed onder druk te zetten. Waardoor ze op een mooie voorsprong kwamen. De dames van simplex kwamen nog goed terug in de wedstrijd, maar Flash wist de set binnen te halen met 25-20.

Het is nog onzeker of de dames kunnen blijven volleyballen door de corona omstandigheden. Maar er staat op 17 oktober weer een thuiswedstrijd op de planning. Om 16:00 uur speelt dames 1 tegen Kerkemeijer Gemini dames 1.