Beste Flash leden,

Het ziet er niet naar uit dat we binnenkort weer in De Spil mogen volleyballen.
Om onze jeugd in beweging te houden maar misschien nog wel meer om elkaar weer te zien en samen trainen en plezier te hebben, starten we in samenwerking met Helios sport & performance een buitentraining. Deze training is in circuitvorm op het grasveld naast Helios en start maandag 15 februari.

De indeling per groep is op basis van niveau voor de CMV en de A, B of C jeugd bij elkaar. Er is een trainer van Helios als Flash aanwezig om de training te begeleiden.
Kom niet te vroeg naar de training en ga na afloop direct weer richting huis. Voor spelers die niet zelfstandig naar Helios kunnen komen, graag alleen brengen en ophalen, niet blijven kijken en wachten.
En kun je niet trainen, geeft dit dan door aan je eigen trainer.

We wensen onze CMV en ABC Jeugd heel veel plezier met elkaar!!!