Vrijdagavond 1 oktober was de Spil gevuld met belangstellenden, jeugdleden en sponsoren. Op deze avond presenteerde volleybalvereniging Flash haar jeugdteams voor het seizoen 2021-2022 in de nieuwe wedstrijdkleding.

Na ruim 5 jaar in de oude kleding wedstrijden gespeeld te hebben, is het nieuwe seizoen begonnen met een grote kleding uitgifte van complete tenues en tassen voor Flash leden. De oude kleding werd niet zomaar afgedankt, Flash heeft deze geschonken aan de stichting Otuke. Deze stichting zet zich in voor het terugdringen van extreme armoede in het district Otuke in Noord-Uganda. Op de presentatie avond werd er symbolisch één compleet pakket kleding met tas overhandigd aan de stichting.

Ook werden op deze avond alle jeugdteams gepresenteerd aan de aanwezigen. De teams kwamen op met muziek en onder luid applaus. Na een kort voorstelrondje van de teams en hun trainer/coach, hadden de ouders gelegenheid om kennis te maken met andere ouders, trainer en/of coach onder het genot van een kopje koffie. Waarna er een vriendschappelijke wedstrijd werd gespeeld tussen het eerste herenteam van Flash en jongens B1. Na een overwinning door het herenteam was het de beurt aan dames 1 om het op te nemen tegen de heren. Deze wedstrijd werd afgesloten met een spannende 2de set, waarin de heren nipt wonnen. Al met al een gezellige succesvolle start van een nieuw volleybalseizoen.