Op zaterdag 13 november trad Flash Nieuwleusen DS1 aan tegen Fysiotherapie Scheepjeshof/VCV DS1 in Veenendaal. Geheel volgens de nieuwe maatregelen, begon om 17:00 uur de wedstrijd weer zonder publiek.
In de basis begonnen Myrthe Schuurman, Mireille Huzen, Sabine van den Berg, Manon van Blanken, Linsey Selles, Marit van der Woude en libero Korien Hovenga. De dames uit Veenendaal speelden een keurig spel, Flash daarentegen maakte veel fouten. De eerste set werd met 25-13 weggegeven.
Met inmiddels Michelle van Leussen, Lisa Bollemaat en Eva Rosa Fieten binnen de lijnen werd in de twee daaropvolgende sets enorm hard gewerkt, helaas zonder het gewenste resultaat. Beide sets eindigden in een 25-19 verlies voor Flash.
Hoewel de setstanden anders deden vermoeden, wist Flash dat hier absoluut een set te halen viel. Aangezien Else-Marleen Schuurman voor langere tijd in de lappenmand zit, was ook deze wedstrijd Suzan Vasse van de partij en zij werd door coaches Wim Bijsterbosch en René Wirtz ingebracht in de vierde set. Met nóg harder werken en minder eigen fouten, werd de vierde set gewonnen met 25-23!
As. dinsdag 16 november spelen we thuis een inhaalwedstrijd tegen WIK Steenderen Dames 1. Deze wedstrijd is wederom te volgen via onze livestream op Facebook.