Weer eens een vrijdagavond wedstrijd, niet voor ons een ideale avond om een wedstrijd te spelen.

Vrijdag 19 november was er weer eens een competitie wedstrijd sinds 3 weken. Nu niet op zaterdag maar op vrijdagavond 21.00 uur moesten we vol aan de bak in Beilen tegen Smash. De afgelopen week niet volledig kun trainen en we moesten het doen zonder de geblesseerde Sarina. Iris Blik sloot aan bij Dames 2.

We starten met Iris, Daniëlle, Suzan, Daphne, Judith, Maxine en Ingrid als libero. We begonnen sterk aan de wedstrijd, door goede serve druk, waar Smash geen goed antwoord op had. We hadden de pass goed onder controle waardoor we aanvallend een vuist konden maken en wonnen met 25 -15.

De 2e set werdt een hele andere strijd geleverd, we werden meer onder druk gezet door hun serve, waar we wel meer moeite mee hadden. We bleven wel de controle houden en liepen nog uit naar 20-16. Met een dubbele wissel van Wendy en Iris voor Dafhne en Iris had niet de gewenste uitwerking. Smash kwam weer terug tot 20-20 en was genoodzaakt de dubbele wissel weer terug tedraaien. Uiteindelijk trok Smash aan het langste eind en won met 26-24.

De 3e set was een copy van de 2e set we namen toch wel weer het voortouw en wisten op de belangrijke momenten niet door te drukken. Het ging lang gelijk op en aan het eind van de set konden we niet onze punten maken. Met een paar dure serve foutjes wist Smash ook deze set te winnen met 28-26.

De 4e set starten we met Sterre voor Suzan, vanaf begin van de set pakten we het goed op meteen sterke serve en ook blokkerend pakten we enkele mooie punten. In deze set had Smash hierop geen antwoord en we wonnen met 25-11.

Een 5e set moest dus de beslissing brengen we trokken in het begin de lijn goed door en hadden bij het wisselen van het veld een 8-4 voorsprong. Smash kwam weer terug in de wedstrijd en konden er aanvallend geen potten breken en verloren met 15-11.

Een 3-2 nederlaag er had meer ingezeten, nu moeten we ons maar richten in de kraker van a.s zaterdag, dan komt koploper Kangeroe bij ons op bezoek