Zaterdag 5 maart mochten de dames van Flash Nieuwleusen 1 het opnemen tegen Trivos dames 1. Twee dagen hiervoor speelde Flash al tegen Trivos en werd er gewonnen met 3-2. Deze keer zijn de dames er weer op gebrand om de punten binnen te halen. Mireille Huzen en Manon van Blanken waren afwezig, want die zijn aan het genieten van hun skivakantie en ook Wim moest zich afmelden. Ze reisden met 10 man af naar het verre Wijchen.

 

De meiden begonnen de eerste set vol enthousiasme en pit. Het was een spannende set en de teams waren gewaagd aan elkaar en dit was ook te zien aan de stand, want het ging steeds gelijk op. Flash trok uiteindelijk aan het langste eind en won de set met 23-25.

 

In de tweede set liep het weer gelijk op, maar na een sterke serve serie aan de kant van Trivos trok helaas Trivos aan het langste eind en won de set met 25-18.

 

Set drie werden de enige twee wissels die Flash deze zaterdag nog had, ingewisseld. Dat liep op het begin nog niet direct en stond Flash al snel een aantal punten achter. Uiteindelijk werd het nog spannend om wie de derde set naar zich toe zou trekken. Helaas pakte ook Trivos deze set met 25-22.

 

Op naar de vierde set in Wijchen. Om toch nog te winnen moest Flash deze set sterk voor de dag komen. En dat gebeurde. Met een zeer succesvolle dubbele wissel aan het einde van de set, sleepte Flash de vierde set binnen! Tussenstand: 2-2.

 

De laatste en beslissende set begon Flash goed en werd er een voorsprong gepakt van 4-7, maar Trivos kwam terug en nam de voorsprong over. Er werd V an kant gewisseld met een stand van 8-7. Door twee nipte aces van Sabine stond Flash weer voor met 8-11 en sleepte de winst binnen met 10-15.

 

De meiden gingen met een voldaan gevoel terug naar Nieuwleusen. Flash Dames 1 wil Eva-Rosa heel erg bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren en willen haar en Matthijs veel plezier wensen op hun reis samen!

Volgende week speelt Flash dames 1 om 17:00 uur thuis tegen fysiotherapie scheepjeshof/VCV dames 1. Hier werd de vorige keer verloren met 3-1. De dames zullen er alles aan doen om de winst dan wel binnen te slepen! Tot dan!