Eindelijk weer winst voor Flash dames 1!

 

Na een reeks van vier verloren wedstrijden heeft Flash Nieuwleusen dames 1 afgelopen zaterdag de reeks doorbroken en weer eens gewonnen!

Het was alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en die hebben de dames van Flash Nieuwleusen goed afgesloten met 3-1 winst op Heyendaal dames 1. De eerste set moesten de dames er nog een klein beetje inkomen en speelden voornamelijk rommelig. De set werd verloren met 22-25. De tweede set werd er aan de kant van Flash een stuk beter gevolleybald. Het ging gelijk op en aan het einde werd het spannend, maar wisten de rust te bewaren en wonnen de tweede set met 26-24. Het enthousiasme namen wij mee naar de derde set en dat werkte! Manon van Blanken startte met een service serie en onze knaller van de wedstrijd Linsey Selles sloeg nog net geen gaten in het veld. De derde set was een makkie en wist Flash met 25-16 te winnen. Op dezelfde tour ging Flash door in set vier. De energie bij de tegenstanders leek eruit te zijn dus ook de vierde set wist Flash te winnen met 25-18.

Mooie laatste thuiswedstrijd! De volgende wedstrijd die op de planning staat die duurt even en dat is pas 30 april. We spelen dan tegen WIK Steenderen DS1 om 18:00 uur in Steenderen.

Alle toeschouwers bedankt en tot de volgende keer!