Het leek vooraf een mooi affiche. De nummer 1 en 2 in deze nog jonge competitie troffen elkaar in een rechtstreeks duel. Maar Flash raakte van slag en Smash Beilen D1 ging er met de 5 punten vandoor.

Flash startte wat nerveus aan de wedstrijd. Het leek ook onder de indruk te zijn van zoveel servicegeweld. Flash keek lange tijd tegen een achterstand aan maar herstelde zich knap tegen het eind van de set. Maar helaas liet Flash drie keer een setpunt liggen. Smash sloeg hard toe en verzilverde wel deze mogelijkheid. (27-29)

Flash raakte de regie over de tweede set geheel kwijt. Met de domper van de eerste set nog in gedachten wist Flash het tempo en afwisseling van Smash niet meer bij te benen. Flash kwam er niet aan te pas. (10-25)

Hopelijk komt het herstel in de derde set. Flash kwam veel beter uit de startblokken. Voor elk punt moest keihard gewerkt worden. Smash dat over prima speelsters beschikt ging dat een stuk makkelijker af. Met een aantal mooie aanvallen wist Flash wel waar toe het in staat is. Tot 20-20 deed het nog lang mee in de set. Maar wederom liet Flash het liggen.  Smash was veel efficiënter en zetten een 20-25 op het bord. Hopelijk zat er nog een puntje in voor Flash. Het deed wel zijn best maar die hoop werd snel opgegeven. Ook deze set moest aan Smash gelaten worden. (14-25)

Uiteindelijk, Flash dat een complete offday beleefde. Smash die gewoon beter was en die we ook wel als kampioenskandidaat kunnen betitelen.

Flash zal komende week weer orde en rust moeten creëren, om zo weer als team de komende wedstrijden in te gaan. Maar daar hebben we natuurlijk weer het volste vertrouwen in.