Na een mooi bekertoernooi, met een winst tegen topdivisie, maakte Flash D1 zich op om in eigen huis te spelen tegen Donitas D3

De eerste set waren de teams erg aan elkaar gewaagd. De stand schommelde telkens heen en weer tussen de beide teams.  Uiteindelijk weet Flash D1 de set naar zich toe te trekken en de set met een nipt verschil te winnen; 25-23.

De tweede set begon Flash met een kleine voorsprong, maar door een sterke service vanuit Donitas en omdat we er aanvallend niet meer doorheen kwamen was die ook weer snel verdwenen. Een mooie slag van Sabine Schuurman en doortikbal van Myrthe Schuurman zorgen voor een kleine terugkomst, maar opnieuw is er een sterke service van Donitas wat het verschil op 5 punten zet… Flash moet aan de bak en doen dat ook. Na de hele set punten achter te staan weet Flash de stand weer gelijk te trekken richting het einde van de set. Uiteindelijk weet Sabine Schuurman met een goede service de set af te maken en wint Flash 25-23.

Flash begint de derde set op dezelfde voet als de tweede. Het gaat gelijk op tussen de beide teams, maar Flash weet vanaf de 10 punten een groot gat te slaan en dit houden de dames een poos vast. Aan het einde van de set is de blokkering van Flash wat verzwakt en daar maakt Donitas gebruik van, dit maakt het toch nog even spannend aan het einde. Maar het verschil was al te groot om goed te maken voor Donitas en Flash wint de set 25-21

De laatste set gaan we vol goede moed in en in het begin van de set gaan we lekker mee in het spel. Toch lukt het Donitas om een gat te slaan en dit houden ze de rest van de set vol. Flash weet zich er geen raad mee en verliest deze set 15-25.

Flash gaat deze week weer vol aan de bak voor de komende wedstrijd. Volgende week wacht Flash een spannende wedstrijd tegen de huidige nummer 2 in het klassement. We reizen af naar Klazienaveen waar het eerste fluitsignaal om 18:00 zal worden gefloten.