Flash Nieuwleusen D2 slaagde er opnieuw niet in om te winnen. Oranje Nassau D4 was slimmer.

Flash Nieuwleusen D2 had na een bijzonder gezellige sinterkerst avond veel zin in om een lekker potje te volleyballen. Ook Anne Karlijn was weer van de partij na een langdurige blessure en zou vandaag weer enkele punten kunnen  spelen. Flash begon bijzonder sterk aan deze match. Met veel lef en overtuiging lieten de dames zien dat zij wel degelijk een balletje kunnen slaan . Oranje Nassau werd onder druk gezet met veel power en slim spel . Zij hadden  hier geen antwoord op . Flash wist deze set vrij gemakkelijk naar zich toe te trekken. 25-17 . Flash begon ook zo aan de 2e set en wederom liep het wel lekker. Maar halverwege deze set begon het ervaren team van Oranje Nassau meer van zich af te bijten en wisten enkele gaatjes in de verdediging van Flash te vinden.  Flash werkte hard om in het spoor te blijven. Maar kwam er aanvallend niet door en moest toezien dat de tegenstander met tactisch spel de 2e set won. 21-25. Flash was in de 3e en 4set geen schim meer van wat het  hiervoor had laten zien . Veel eigen fouten en een tegenstander die uitstekend stond te serveren kwam Flash duur te staan. Flash kwam in  deze 2 sets niet in haar eigen spel . De cijfers aan het eind logen er niet om 15-25 en 13-25 . Het positieve aan het geheel was dat Anne Karlijn haar eerste opwachting weer heeft gemaakt. Hopelijk sluit Nikki na de kerst ook weer aan zodat we weer met een frisse start aan de 2e helft van de competitie kunnen beginnen.

Flash zal dan in ieder geval  laten zien dat zij veel beter kunnen . Dit hebben ze ook wel enkele malen getoond. Flash zal immers ook alles in het werk gaan  stellen om uit de gevaren zone te blijven . Na de kerst en nieuwjaar zal Flash D2  op 14 januari de competitie hervatten met een uitwedstrijd in en tegen Dalen D1  aanvang in ’t Grootveld om 18.00 uur .

Flash Nieuwleusen D2 wenst iedereen  prettige feestdagen en een sportief en gezond 2023 toe.