Afgelopen zaterdag reisten de dames van Flash Nieuwleusen naar Dwingeloo om het op nemen tegen DOK dames 1. Na de wedstrijd van vorige week die 4-0 gewonnen werd, waren de dames van Flash vastberaden dit door te zetten

De eerste set werd gestart met libero Ingrid Baasspelverdeler Myrthe Schuurman, passer-lopers Lisa Bollemaat en Michelle van Leussendiagonaal Dorien Wobben en op de midden positie Joanne Kooiker en Manon van Blanken. De eerste set ging gelijk op en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Na een time-out aan het einde van de set trokken de dames van Flash aan het langste einde en werd de eerste set met 25-23 gewonnen.

De tweede set kwam Mireille Huzen in het veld voor Lisa Bollemaat. Deze set werd gestart met een lichte voorsprong, maar na een tijdje werden de dames van DOK overheersend en ging deze set met een stand van 25-20 naar de dames van DOK.

De derde set begon met een voorsprong, maar het ging al snel weer gelijk op. Ook deze set werd gewonnen door de dames van DOK Dwingeloo. Het stond 2-1 en de wedstrijd kon alleen nog maar gewonnen worden door middel van een een 5-setter.

De vierde set begon met een flinke achterstand. Na lange rally’s, vele reddingen en hard werken weten de dames van Flash het gat nog redelijk te dichten. Helaas was het net niet genoeg en gaat de laatste set met een stand van 25-23 naar Dwingeloo. De wedstrijd wordt verloren met 1-3.

Zaterdag 8 april spelen we de volgende wedstrijd uit tegen Veracles dames 2.