Nieuwleusen- Zaterdag 8 april zijn de meiden A1 van Volleybal vereniging Flash Nieuwleusen kampioen geworden in de hoofdklasse. Ze hadden in de wedstrijd tegen Dalvo aan drie sets winst genoeg. De eerste set begonnen we met Ilse Dekker als spelverdeelster, op de diagonaal Ireen Kok, op de middenpositie Floor Kragt en Lot Kuiper, en als passer lopers Manoek Brasjen en Zita Ellerman en als libero Eryn Kerkhof. De eerste set ging mooi gelijk op, maar vanaf de 18 punten stoomde de meiden door naar een 25-18 winst, de tweede set was een beetje een herhaling van de eerste set alleen nu met Brecht Wieling i.p.v Zita Ellerman in de aanval. Ook deze set ging tot 18 punten vrijwel gelijk op en ook nu trokken ze aan het langste eind en wonnen ze deze set met 25-19. Bij set 3 ging het even wat lastiger de spanning was te voelen en hierdoor maakten ze onnodige fouten en konden de goede aanval van Dalvo niet onder controle krijgen. Deze set verloren ze met 14-25. In de vierde set werd het nog enorm spannend en stond ook Dalvo zelfs weer op setpoint, toch konden ze nu de zenuwen onder bedwang houden en eindigde deze set in 26-24. Complimenten aan beide teams, die de volle tribune trakteerde op een spannende strijd met mooi volleybal.