Zaterdag 15 april stond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma voor de heren van Flash. De vorige wedstrijd werd verloren, omdat de heren de motivatie niet konden meenemen naar Hardenberg. Het verliezen beviel de heren niet zo goed en dus besloten ze om zaterdag er volle bak voor te gaan.

Voor de laatste wedstrijd werd er tegen C.S.V. heren 2 gespeeld. C.S.V. staat 8e en zijn dus veilig ten opzichte van de degradatiestreep. Dit was echter geen reden om de wedstrijd niet te willen winnen voor beide teams. Naast een redelijk aantal service fouten werd er verder een hele goeie wedstrijd gespeeld door Flash. De eerste set begon goed vanaf de kant van Flash. Er werd strak gespeeld en iedereen was gretig om iedere bal te pakken. In het bijzonder onze Almar Meijerink die zaterdag zijn laatste thuiswedstrijd speelde voor Flash. Flash wist set 1 binnen te halen 25-22. Vanaf set 2 begon er zich een beeld te vormen. Flash kwam iedere set op achterstand. Hierdoor kregen de mannen van C.S.V. hoop op wellicht een aantal puntjes. Maar zoals in eerdere verslagen genoemd hebben de mannen van Flash boven de 20 iets extra’s. Dit werd zaterdag weer duidelijk omdat de heren ook set 2 binnenhaalde met 25-23. Set 3 is voor Flash over het algemeen de beste set daarom werd er een marge opgebouwd. Hierdoor konden de mannen een aantal debutanten inbrengen. Dit waren 3 jongens vanuit de jeugd van Flash. De jongens deden totaal niet onder van het wedstrijdbeeld en hierdoor werd ook set 3 gewonnen met 25-17. Set 4 bleef Flash met de debutanten staan. Doordat C.S.V. iedere set dichtbij kon komen gingen ze 100% voor set 4. Hierdoor werd set 4 zowel voor de debutanten als voor het publiek een leuke set. Flash knokte zich erlangs en wist de set te winnen met 26-24. Het seizoen werd dus afgesloten met een 4-0 overwinning en het kampioenschap.

Na een ongelofelijk seizoen met maar liefst 19 overwinningen en de finale van de beker te hebben behaald is dit voor onze libero het moment om te stoppen op zijn hoogtepunt. Wel willen we dit punt nog iets hoger leggen door de beker binnen te slepen op 22 april. Dit zal een hele leuke wedstrijd worden die u niet wilt missen. Wilt u nog mee met de bus? Schrijf u dan hier in.

De bekerfinale word gespeeld op zaterdag 22 april om 16.30 in Hogeveen.

 

Groeten heren 1!