Zaterdag 25 november mocht Flash aantreden in de streekderby tegen Volco Ommen D1. De laatste wedstrijden tussen Flash en Volco zijn altijd spannende potjes geweest. De eerste set ging gelijk op en de strijdlust tussen beide teams was aanwezig. Flash kwam halverwege de set op een voorsprong van 3 punten. Door een aantal dubieuze beslissingen van de scheidsrechters en fouten aan de kant van Flash maakte Volco zes punten op rij, waarna zij doorstoomden en de eerste set binnenhaalden met een stand van 25-19.

De tweede set startten de dames van Flash met een achterstand van 3-0. Al snel werd deze achterstand weggewerkt en deed Flash weer mee in de set. Al bleef Flash niet in haar eigen spel komen. De coach Gerjan maakte gebruik van zijn beperkte wisselmogelijkheden, maar de dames van Flash konden hun niveau niet aantikken. De set eindigde met 25 punten voor Volco en 22 voor Flash.

De beslissende derde set. De knop moest om voor de Flash en dat gebeurde ook. De gehele set hadden de dames van Flash een voorsprong van ruim 3 punten, tot het weer slordig werd en de stand 21 gelijk was. Volco komt zelfs op een voorsprong op 23-22. Maar uiteindelijk slaat Lisa ons naar setwinst.

De vierde set begint Flash direct niet goed en is er al snel een achterstand van zes punten. Er werd hard gevochten voor de punten, maar het lukte Flash niet om het gewenste niveau te halen. Deze set ging dan ook naar Volco met een stand van 25-15. Helaas ging er dus maar 1 punt mee naar Nieuwleusen. Zaterdag 2 december speelt Flash dames 1 om 17:00 uur in Zwolle tegen VC Zwolle D3.