Na een korte reis en een soepkom cappuccino kon de wedstrijd in Ommen van start. Het beloofde een spannende pot te worden, het verschil in de stand was maar 1 punt!

Na wat gedoe met de camera voor de livestream en met een beetje spanning langs de kant begon de eerste set. Flash begon goed en kon meekomen met Volco, het ging gelijk op. In het achterveld zat Flash er goed bij en werden er veel ballen van de vloer gehaald. Maar Volco had een mooie rechtdoor aanval op de buiten en het werd 19-25 voor de thuisploeg.

In de tweede set kon Flash wat minder goed meekomen. De service van Volco werd beter en de passers hadden er wat meer moeite mee. Deze set werd met 15-25 verloren.

In de derde set heeft Flash zich herpakt. Met wat mooie ketsers en slimme balletjes werden de punten binnengehaald. Onze invalspelverdeler (Lisette uit dames 5) kon onze aanvallers goed bereiken. Ook de jonge Lieke Laarman uit A1 maakte een paar mooie punten. Deze set ging dan ook naar Flash met 25-27.

Oké, dan gaan we er een 5-setter uithalen werd gezegd, het is nog vroeg op de avond. Maar Volco wilde aan het bier en ging er vol op. De goede service van de spelverdeler van Volco kon niet onder controle worden gehouden. Echter heeft onze Leo (aka Nikki Haasjes) wel nog een aantal deuken in de grond geslagen om de hoop hoog te houden. Helaas moesten we ons overgeven aan het sterkere Volco en het werd 25-11.

Na een 3-1 verlies in Ommen maakt Flash zich klaar voor de wedstrijd in Leeuwarden op donderdagavond. Dan mag Flash tegen VCO58 ds1. Hopelijk gaat het in Leeuwarden beter…

Gelukkig hebben we ook iets anders om naar uit te kijken! Vrijdagavond lekker eten en de benodigde alcohol nuttigen met het excuus dat de feestdagen om de hoek liggen. Daar is dames 2 wel voor te porren!

Zien we jullie op de livestream aanstaande donderdag?

 

Liefs Flash Nieuwleusen DS2