De laatste wedstrijd van het jaar voor flash Nieuwleusen dames 1. De dames mochten in eigen huis spelen tegen Wesseling DOK dames 1. Doordat andere teams 5 setters speelden begonnen de dames een half uur later aan de wedstrijd dan gepland. Helaas was Sterre Oosterbroek afwezig door de griep. Ingrid Baas is geopereerd, maar was dapper aanwezig om het team aan te moedigen. Gelukkig kwamen Korien Hovenga en Anne-Karlijn Schuurman uit dames 2 de dames versterken.

In de eerste set begonnen de dames stabiel. De teams gingen gelijk op maar al snel kwam Flash Nieuwleusen op een achterstand. De dames werden onder druk gezet en kwamen niet op hun eigen speel niveau. Toch wisten de dames het weer op te pakken en werd het spannend. Helaas was het net niet genoeg en won DOK de eerste set met 22-25.

In de tweede set kwamen de dames opnieuw op een achterstand. Maar gelukkig wisten zij zich te herpakken. De dames gingen gelijk op. Flash won deze set met 25-23.

In de derde set begonnen de dames weer gelijk op. Maar Flash kon sterker spel laten zien. Er werden dubbele wissels ingezet wat goed uitpakte. Door een goede serve serie van Iris Kooiker waarmee zij ook nog 2 ace’s wist te scoren konden de dames van Flash uitlopen.De set werd gewonnen met 25-13.

In de vierde set waren de dames van Flash gedreven om dat laatste punt binnen te halen. De dames begonnen sterk. En dankzij een serve serie van Myrthe Schuurman kwamen de dames op een voorsprong van 6-0. Toch kwam DOK weer terug in het spel en werd het spannend. Er werd sterk geblokkeerd en aangevallen. De dames gingen voor elke bal en wonnen de laatste set met 25-20.

Flash Nieuwleusen heeft deze wedstrijd 3-1 gewonnen en houden dus 4 punten in eigen huis. De dames gaan nu genieten van kerst en oud en nieuw en zullen op zaterdag 13 januari 2024 weer in actie komen tegen Bolsward dames 1.

De dames willen het publiek graag bedanken en willen hun prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toewensen.