Flash leed opnieuw een nederlaag. Kangeroe D2 was te sterk.

Flash D2 moet de laatste weken puzzelen om het team compleet te krijgen. Dat dit ten koste gaat van het gewenste spel was na deze wedstrijd wel duidelijk. Maar we zijn blij dat de meiden uit MA ,D3 en  D5 zich beschikbaar stelden om deze wedstrijd aan te sluiten. Flash D2 dat ook nog een hele kleine kans had om p/d wedstrijden te halen  is door dit verlies uitgespeeld en zal met nog twee  wedstrijden te gaan het seizoen graag goed willen afsluiten.

Flash begon nog wel sterk aan deze wedstrijd. Serverend kon het Kangeroe goed onder druk houden en aanvallend werden er goede punten gescoord. Flash pakte een grote voorsprong. Maar op het eind kwamen wel de eerste barstjes in het spel van Flash. In plaats van de set snel af te maken kwam Kangeroe nog goed terug. Flash trok deze set nog wel naar zich toe naar zich toe. 19-25.

De overige 3 sets was Kangeroe de bovenliggende partij. Flash was niet meer bij machte om het om te draaien. Het spel was veel te onrustig en communicatief was de afstemming vaak ver te zoeken. Positief  was het wel  mooi om te zien dat Celine en Lieke uit MA1 zich moeiteloos staande houden op hoger niveau. Maar eens weer kijken wat ons de komende weken gaat brengen.

6 April gaat Flash Nieuwleusen richting Zwolle . Daar gaat Flash spelen tegen CSV D3 aanvang 15.00 in Windesheim on campus zaal 4/5

 

Liefs Flash Nieuwleusen D2